Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés

- MFt
 

-

- db

- db
építés módja
állapot


fűtés típusaIngatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Téglalakás Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában 43,73 nm új építésű tégla lakás az 1. emeleten eladó!

Az ingatlan adataihirdetés azonosítója: 127697
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Téglalakás
irányár: 38 701 700 Ft
megye: Győr-Moson-Sopron még több Győr-Moson-Sopron megyei hirdetés
település: Mosonmagyaróvár még több Mosonmagyaróvár
hasznos alapterület: 44 m²
építés módja: Tégla
állapot: Új építésű
szobák száma: 2
bővebb leírás: Megkezdtük következő beruházásunk értékesítését Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában.

A társasházi lakások 2025-ben kerülnek átadásra.

 

A mosonmagyróvári beruházó és egyben kivitelező vállalkozásunk már bizonyított a piacon, számtalan családi házat és társasházat építettünk meg.

 

A két szintes 9 lakásos társasház földszintjén kiskertek, az első emeleten teraszok lesznek kialakítva.

Tároló külön vásárolható a lakásokhoz.

40 nm lakásoktól a 61 nm lakásokig választhat igénye szerint!!!

 

A hírdetésben szereplő 1. emeleti lakás:

 

"L104" 1. emeleti lakás hasznos nettó alapterülete 43,73nm + 10,83 nm nm fedett terasz!

A lakásban előtér, amerikai konyha nappalival, 1 hálószoba, fürdőszoba, külön WC lesz kialakítva.

 

A lakások emeltszintű szerkezetkész fűtéskészen kerülnek átadásra.

Kérhető a kulcsra kész befejezés is.

 

A lakás fűtése és meleg vize központi hőszivattyús kazánnal a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egységgel és gázkazánnal lesz kialakítva.

Az ár tartalmazza a műanyag redőnyöket!!!

 

A 2,28 nm tároló 1 795 500,- Ft-ért, az 1,68 nm tároló 1 323 000,- Ft.-ért vásárolható meg.

Az autóbeálló kötelezően vásárolandó, melynek ára 1 000 000,- Ft.

A közműhozzájárulás 300 000,- Ft.

 

 

Részletes műszaki leírás:

 

Alapozás: Az épület alapozása egyszerű sávalap ami a teherhordó falak kontúrvonalát követi. Kivitelezését a tartószerkezeti kiviteli tervek alapján készítjük. A lábazati falak LEIER 30 -as zsalukőből készülnek, amin egy hálós vasalással ellátott 12cm vastag aljzatlemezt kivitelezünk.

 

Falazatok: A falazatok egységesen POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) rendszerből készülnek. A külső térelhatároló falak 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) tégla. A lakások közötti és a folyosó felőli elválasztó fal 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) hanggátló tégla. A válaszfalak és strang elfalazások 10 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ / YTONG (vagy ezekkel egyenértékű) válaszfal elemekből válaszfal elemekből készülnek, szükséges számú erősítő falpillérekkel..

 

Aljzatok: A talajon fekvő aljzaton 10cm, a közbenső födémszerkezeteken 7 cm-es JUBIZOL (vagy azzal egyenértékű) lépéshangszigetelő réteg felett – átlag 5-6 cm vastagságú burkolat fogadására alkalmas cement esztrich aljzatbeton készül. Lépcső Monolit vasbeton lépcső kerül kialakításra a tartószerkezeti tervek alapján.

 

Födémek: A szintek között monolit vasbeton rendszerű födém készül a tartószerkezeti tervek alapján. Áthidalók: Típus Porotherm / LEIER áthidaló elemek használata. Egyedi esetben VB gerendákkal a terheléshez igazodó vasalással és betonozással.

 

Tetőszerkezet és héjalás: Az épület lapostetős kialakítással készítjük, az utolsó vasbeton zárófödémmel, az építész tervben jelölt rétegrendekkel. Bádogozás: A tető bádogos munkái és a homlokzati lefolyócsövek TRIFA vagy festett alumínium lemezből készülnek.

 

Nyílászárók: REHAU / KÖMMERLING márkájú Fehér külső nyílászárók hőszigetelt három rétegű üvegezéssel, műanyag bukó-nyíló ablakok. REHAU / KÖMMERLING Bejárati ajtók fehér műanyag hőszigetelt ajtó! Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakáson belüli ajtókat.

 

Vízszigetelés: Az aljzatlemez teljes felületén 1rtg GV – 35-ös talajpára elleni szigetelés készül 10 cm-es egymáshoz összeragasztott toldásokkal. Hangszigetelések: A közbenső födémen 7 cm-es lépés hangszigetelő lemez akusztikai réteg készül. Az e felett készülő esztrich kerületén polisztirolhab szalag peremszigetelő sáv kerül elhelyezésre.

 

Beépített bútorok: A lakások alapfelszereltségébe nem tartozik beépített bútor, konyhabútor, konyhagépek. Könyöklők: A külső ablakokhoz műanyag könyöklőt kerülnek beépítésre fehér színben. Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások belső könyöklőit.

Lakatos szerkezetek, korlátok: Az erkélyek korlátai és a lépcsőházi korlátok egyedi tüzihorganyzott lakatos szerkezetek.

 

Hőszigetelések: A padlásfödém hőszigetelése szálas gyapot, 35cm vastagságban. Az erkélyek hőhídmegszakító elem beépítésével készülnek. A homlokzatot 15 cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkoljuk, felületét színes vékony vakolattal zárjuk. A szigetelő lemezek vastagsága hőtechnikai számítás eredménye, így az összes szerkezet megfelel az érvényes hőtechnikai szabvány előírásainak.

 

Vakolatok, lábazatok: A teljes belső vakolás gépi vakolással készül. A vakolás megkezdése előtt a vakolandó felületek éleire horganyzott acéllemez élvédő kerül beépítésre, ezzel biztosítva a sarkok védelmét. A sík vasbeton födémek alsó felülete nyers kialakítással kerül átadásra.

Hidegburkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtéskész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások burkolatait. A lépcsőházakban, teraszokon közös helyiségekben egységes gress-lap burkolat készül.

 

Meleg burkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások melegburkolatait. Felületképzések: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások felületképzését. A lakásokban a tulajdonosoknak kötelezően kialakítandó a fürdőszobák padlójában és a fürdőkádak, zuhanyzók melletti oldalfalon 2 m magasságig kent vízszigetelés üzemi víz ellen. A közösségi terekben fehér diszperzites falfestés készül vakolt, glettelt falfelületre.

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET Csatornázás: Belső víz-, szennyvízvezetékek műanyag csövekkel aljzatban, illetve falban kiépítve. A falban lévő vízkiállások műanyagdugóval lezárva. A belső víz-, és szennyvízvezetékek az építési terven ábrázolt szaniter berendezési tárgyakhoz kerülnek kiépítésre. (A szaniter tárgyak, és azok elhelyezése nem tartozik az emeltszintű szerkezetkész árba.) Ennek megfelelően - Mosogatóhoz hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás, - Fürdőszobában: - Zuhanyzó (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - Kád (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - WC-hez hideg víz + szennyvízkiállás; - Mosdókhoz hideg-, meleg víz kiállás (szennyvízelvezetés a káddal közös) - mosógéphez hideg víz + szennyvízkiállás, Amennyiben a vásárló a szaniterek helyét módosítani szeretné, kérjük ezt írásban, jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve, melynek átvételét aláírásával igazoljuk. 

 

Fűtés, hűtés: A lakások hőenergiáját központi hőszivattyús kazán és gázkazánb biztosítja. A kazán automatikus üzemű. A szabályozást a kazán automatika, és a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egység biztosítja. A lakásokban padló fűtési rendszer készül, padlóban vezetett műanyag vezetékekkel.

Minden lakás külön hőmennyiségmérést kap.

Klíma alapcsövezési és szerelési munkálatok nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe. A klíma kültéri egységeket az erkélyek, teraszok „rejtett” helyein lehet elhelyezni. Egyéb homlokzati elhelyezéshez hatósági engedély szükséges. Egyeztessünk!

 

Szellőzés: A belső terű fürdők, WC és háztartási helyiségek részére mesterséges elszívás kerül kialakításra (amely fürdők ablakkal rendelkeznek, ott nem). Az elszívó ventilátorok villanykapcsolóról üzemelnek. A vevők által beépítésre kerülő konyhai páraelszívók részére DN100 mm-es csatlakozást biztosítunk a konyhai falsíkon, melyek önálló gravitációs kürtőre kapcsolódnak.

 

A lakásokban a villany rendelkezésre álló mért csatlakozás egy fázison összesen 32 A. A teljes elektromos hálózat falban, padlóban és mennyezetben szerelt védőcsövekbe húzott rézvezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. A nappaliban 4 db, a szobákban 3 db, a konyhában 2 db a pult felett, a fürdőben 2 db dugalj kerül kialakításra. A konyhában ezen kívül még külön dugalj készül a hűtő és a páraelszívó részére, valamint 1 db dugalj a pult alatt is kialakításra kerül.

A lakások világítótestei és kapcsoló szerelvényei nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe, természetesen a hozzájuk tartozó vezetékezés elkészül. Az egyes lakások elektromos mérőórái az adott épület gépészeti helyiségében kerülnek elhelyezésre.

 

Telefonhálózat, TV hálózat A telefonhálózat és a központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül. A lakószobákban és a nappaliban 1-1 TV csatlakozási végpont, illetve 1 db telefon a nappaliban. A telefon és internet hálózat a helyi szolgáltató hálózatépítési irányelvei szerinti kialakítással készül. Műszaki tartalma változhat. A szolgáltatót az elektronikus hírközlési törvény rendelkezései figyelembe vételével egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtására vonatkozó előfizetői szerződéskötési kötelezettség terheli erre irányuló előfizetői igény esetén.

 

Kaputelefon (beléptető rendszer): A lépcsőházi bejárati ajtón – mely elektromos zárral is rendelkezik - történő bejutást felcsengetős, nyomógombos kaputelefon rendszer teszi lehetővé. A beléptetés (a kapuk nyitása) a lakásokból egyetlen gomb megnyomásával történik.

 

A társasház körül a telken egyenletesen hozzávetőlegesen egy síkban elterítjük a talajt, a térkövezést a terveken szereplő méretekben és parkoló kialakítás szerint a megfelelő vízelvezetéssel elkészítjük. A füvesítést nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár. Mind a két tömböt tartalmazó telekhatáron egyöntetű drótfonatos kerítést készítünk.

A földszinti lakásokhoz tartozó telekrészek elkerítését nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár.

 

Kollégáink a megfelelő időben értesítik Önt, hogy a fenti munkafolyamatot mikor kell elvégezni. 

 

Az építész alaprajz szerinti méretek nyers” méretek, vakolatlan falak közötti távolságot jelentik.

A lakások értékesítési területének számítási módja: az adott lakás kontúrján – határoló falak belső falél – belüli teljes terület pillérek és strangok nélkül.

A felépítendő lakások alapvetően az építési terv szerint készülnek, jelen „műszaki tartalom” kiegészítésével. Ettől eltérő kivitelezést csak külön térítés ellenében, írásban leadott anyag alapján tudunk vállalni. Ebben az esetben a költségek és a járulékos költségek az aktuális építtetőt terhelik. A közművekkel (víz-, gáz-, áramszolgáltató) és a szolgáltatókkal (telefon, kábeltv, stb…) történő egyéni előfizetési szerződések megkötése a vevők költsége és feladata. Az adás-vételi szerződés egyszeri ügyvédi díja a vevőt terheli.

 

Műszaki leírást kérésre küldöm!

 

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségeim  bármelyikén.

 

Telefon: 06 30 491 7122 -es  számon.
E-mail: toth.edit@globalotthon.hu
Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtással várjuk!
helységek:

Fényképek

A hirdető adatai

kapcsolat: Tóth Edit  
telefonszám: +36 30 491-7122  
e-mail cím: uh.nohttolabolg@tide.htot  
     
ingatlan iroda: Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda további hirdetései
iroda címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos út 16.  
telefonszám: +36 70 329-5011  
fax:  
e-mail cím: uh.zsuklabbojgel@atina  
weboldal: www.globalotthon.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!