Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés

- MFt
 

-

- db

- db
építés módja
állapot


fűtés típusaIngatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Téglalakás Budapest, IX. kerület

Igazi nagypolgári miliő, hatalmas terek, erkélykapcsolat és ráadásul minden szobából Dunai panoráma?!

Az ingatlan adataihirdetés azonosítója: 101727
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Téglalakás
irányár: 129 000 000 Ft
megye: Budapest még több Budapest megyei hirdetés
település: Budapest, IX. kerület még több Budapest, IX. kerület
cím (utca, házszám): Közraktár utca
hasznos alapterület: 129 m²
áramellátás: Bevezetve (230 - 400 Volt)
vízellátás: Van, saját vízórával
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Összkomfort
kilátás: Panorámás
fűtés típusa: Konvektor
építés éve: 1910
emelet: 3
állapot: Felújítandó
külső állapot:
szobák száma: 4
félszobák száma: 1
parkolási lehetőség: Utcán fizetős
bővebb leírás: V. kerület határán, IX. kerületben, Bakáts tértől pár perces séta távolságra kínálok 1910-1911-ben épült, két lifttel rendelkező, szecessziós épület III. emeletén, 129 nm alapterületű, 4+1 félszobás, erkélyes, étkezőkonyhás, dunai panorámás, két bejárattal rendelkező saját elképzelés és ízlés szerint alakítható lakást.

 

Az ingatlan az épület III. emeletén helyezkedik el, zárt lépcsőházból és a körfolyosóról is nyílik egy-egy bejárata. A lakás helyiségeit tekintve 4 nagy utcafronti, Dunai panorámás szobából áll, valamint egy belső udvarra néző félszobából. Nappalija erkélykapcsolatos. Konyhája étkezős. Fürdőszoba és a mellékhelyiség külön légtérben. Az ingatlanból akár két különálló lakás is kialakítható.
 

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes, banki finanszírozás útján is megvásárolható. Bankfüggetlen Kollégánk készséggel tájékoztatja az elérhető legkedvezőbb finanszírozási feltétlekről díjmentes ügyintézéssel egybekötve.
 

Műszaki:

Az épület 1910 -1911-ben Kármán Géza és Ullmann Gyula tervei alapján épült szecessziós téglaépület. A társasház két bejárattal rendelkezik, két lifttel ellátott, valamint folyamatosan karbantartott. A lakás állagát tekintve felújítandó állapotban van, de nyílászárói az utcafront felől már cserélve lettek. A fűtésről konvektorok gondokodnak.
 

Közös költség: 24.100,- Ft, mely az általános díjakon felül tartalmazza a szemétszállítás költségét, lift karbantartási díját, közös helyiségek világításának és takarításának költségét, felújítási alapot és egy alapfokú biztosítást a lakásra vonatkozóan.
 

Környék:

A ház előtt cca 29000 nm területen elhelyezkedő Nehru-part minden generáció számára kínál pihenési, rekreációs, illetve sportolási lehetőséget. A közelben minden megtalálható, ami a napi életvitelhez szükséges lehet. Iskolák, posta, bankok, üzletek, éttermek, kávézók, vásárcsarnok stb.
 

Közlekedés:

Tömegközlekedési csomópontok közelében kiváló lokációval rendelkezik a környék. A város bármely pontját könnyen és gyorsan megközelíthetjük a környéken közlekedő tömegközlekedési eszközök segítségével.

Gépjárművel rendelkezők számára a környék fizetős övezet. Lakcím bejelentését követően van lehetőség éves parkolási jogosultság megváltására jelképes összeg ellenében.
 

Ajánlás:

Az ingatlan adottságait tekintve első sorban befektetésre alkalmas. Nagy tereinek és a jó lokációnak köszönhetően akár irodának vagy egyéb üzleti célra is hasznosítható.
helységek:

A hirdető adatai

kapcsolat: Szanics Gabriella  
telefonszám: +36 70 364-1497  
e-mail cím: uh.morahpot@alleirbag.scinazs  
     
ingatlan iroda: TOP3 Ingatlan - Molnár utca Az iroda további hirdetései
iroda címe: 1056 Budapest, Molnár 53  
telefonszám: +36 16 133-303  
fax:  
e-mail cím: uh.morahpot@OFNI  
weboldal: www.topharom.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!